Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen gaat u naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Assortiment / Bemesting / Moestuin /

Perliet 100L zak (2-6 mm / no. 3)

Perliet-RHP
Perliet 100L zak (2-6 mm / no. 3)
Perliet (perlite) in 100L zak. De perliet is RHP kwaliteit en is bij ons de goedkoopste van NL en België. Korrelgrootte is 2-6 mm (2x gezeefd!)

Volumetoeslag

€ 1,85

€ 21,95
Prijs per 100L zak
Aantal: 
Bestellen
 

Perlite (perliet) kopen

Ruwe Perlite grondstof is een anorganisch gesteente. Dit gesteente is ontstaan tijdens vulkanische uitbarstingen. Het gesteente wordt gezuiverd en gebroken tot verschillende gradaties. KNAUF verwerkt deze grondstof in speciale ovens bij een temperatuur van ca. 950 °C. Gedurende dit expandeerproces gaat het gebonden water, in het erts, over in dampvorm. Aan het einde van het productieproces ontstaat er een witte, poreuze, lichtgewicht korrel: Perlite. Het wordt ook vaak perliet genoemd.

RHP keurmerk

Perlite is een milieuvriendelijk product met een ruw oppervlak en een open structuur, zodat de korrels veel lucht bevatten en vocht kunnen absorberen. Perlite als toeslagstof in potgronden verhoogt het luchtgehalte aanzienlijk en zorgt voor een betere drainage. Onze perlite is RHP/ECAS gecertificeerd.


Premium perliet / korrelgradatie

De korrelgrootte van de perliet is 2 tot 6 mm (korrel 3). De perliet van KNAUF wordt 2x gezeefd en bevat geen stof. De merknaam is Perligran Premium. Deze perliet is een hele mooie, grove perliet zonder (te) kleine deeltjes. De pH is neutraal (rond de 7). We kunnen 2 zakken van 100L in 1 doos versturen!

Op dit product is een volumetoeslag van toepassing.

Over ons

Agrifield is dé specialist op het gebied van (moes-)tuin en land.


In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (biologische) bemesting, kalk, vermiculiet, perliet en benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.

Beoordeling