Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen gaat u naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Assortiment / Tuinartikelen / Kweekkassen / Kweekkassen /

Vensterbank kweekkas inclusief 24 Jiffy turftabletten

Kweekkas Jiffy met 24 turftabletten
Vensterbank kweekkas inclusief 24 Jiffy turftabletten
De originele Jiffy vensterbank kweekkas. Deze kweekkas bevat 24 zwelpluggen zodat je gelijk aan de slag kan gaan met zaaien en/of stekken. Inclusief duidelijke handleiding.
€ 8,86
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 

Kweekkas van Jiffy inclusief 24 stuks Jiffy7 36mm turftabletten

Kweekkasje van Jiffy - een complete oplossing met 24 stuks 36 mm turfpellets. Het plastic kasje zorgt voor warmte en vochtigheid wat resulteert in een ​​snelle groei van zaden en stekjes. De Jiffy turftabletten zijn gemaakt van samengeperste turf, houtpulp en kokos die gaan uitzetten zodra het met water in contact komt.

Turftablet : pot en potgrond tegelijk!

De turfttabletten zijn het ideale groeimedium voor zaden en stekjes. De pellet is zowel de pot als de potgrond tegelijk. Bij gebruik van de turftabletten in combinatie met het kasje krijgen de planten de beste start. Je kunt de plantjes inclusief de pellet in de volle grond planten. Het netjes hoeft er niet af omdat deze ook 100% afbreekbaar is. Je voorkomt stress door het kwetsbare wortelstelsel van de plant niet te verstoren. Dit resulteert in snellere doorworteling en sterke, gezonde planten!


Afmeting vensterbankkasje

54 x 12 x 15cm
Er is een duidelijke handleiding aanwezig zodat je gelijk aan de slag kan!

Over ons

Agrifield is dé specialist op het gebied van (moes-)tuin en land.


In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (biologische) bemesting, kalk, vermiculiet, perliet en benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.

Beoordeling