Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen gaat u naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Assortiment / Bemesting / Biologisch /

Korrelkalk Fertigreen (25kg)

Korrelkalk kopen
Korrelkalk Fertigreen (25kg)
Magnesiumhoudende gekorrelde kalkmeststof. Bestel makkelijk en snel de gewenste hoeveelheid! Bekijk onze staffelprijzen voor nog meer korting.
€ 15,59
Prijs per 25 zak
Aantal: 
Bestellen
 

Korrelkalk kopen (Fertigreen®)

Korrelkalk van het merk Fertigreen® is een kwaliteitsvolle magnesiumhoudende gekorrelde kalkmeststof voor groentetuin, siertuin, gazon en boomgaard. Zorgt voor een betere bodemstructuur en een ideale zuurtegraad van de bodem. Fertigreen® Korrelkalk bestaat uit calcium en magnesium.

Calium en Magnesium

Calcium heeft een positieve invloed op de bodemstructuur. - Magnesium is essentieel voor de bladgroenwerking en zorgt tevens voor een gezonde groene kleur van de bladeren. Het verhoogt de pH: een optimale zuurtegraad van de grond bevordert een betere opname van voedingsstoffen zoals stikstof, fosfor, kalium, etc. Tegelijkertijd wordt hierdoor de plantengroei bevorderd.

Toepassing

Fertigreen® Korrelkalk is eenvoudig strooibaar en wordt gekenmerkt door zijn zeer goede oplosbaarheid. Een snelle werking is dan ook gegarandeerd. Toegelaten in de biologisch land- en tuinbouw conform de EG-verordening nr. 834/2007.

Gebruik & hoeveelheid

Om de kalktoestand op peil te houden is een onderhoudsbekalking van 10 à 15 kg per 100 m2 aangewezen. Het najaar en het voorjaar zijn de beste periodes om Fertigreen® Korrelkalk te strooien.

Uitgebreide samenstelling
Kalkmeststof – Magnesiumcalciumcarbonaat
53 Neutraliserende Waarde
15% MgO
Fijnheid: 90% (door een zeef van 0,16 mm)

Over ons

Agrifield is dé specialist op het gebied van (moes-)tuin en land.


In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (biologische) bemesting, kalk, vermiculiet, perliet en benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.

Beoordeling