Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen gaat u naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Assortiment / Turfpotjes / Moestuinzak (grow bag) /

Moestuinzak (grow bag)

Moestuinzak (grow bag)

Growbag (moestuinzak ) is gemaakt van 100% RHP kokos. Ideaal voor op het balkon of uw terras om groente en kruiden in te telen.

€ 10,84
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Moestuinzak met 100% RHP kokos van Jiffy

De moestuinzak is een nieuw product op de Nederlandse markt. In de professionele tuinbouw worden veel grow bags gebruikt voor het telen van tomaten, komkommers etc. Jiffy heeft voor de retailmarkt nu de Decogrow moestuinzak ontwikkeld. Het is een langwerpige zak waar gecomprimeerde kokossubstraat in is verwerkt.

Moestuinzak met kokossubstraat

De kokos komt uit Sri Lanka waar Jiffy haar eigen fabrieken heeft. Het kokos is behandeld zodat het gecertificeerd is voor voedselproductie (RHP). Op de moestuinzak staat op de achterkant een duidelijke handleiding. De moestuinzak weeg ca 1,8 kg . Door het toevoegen van ca. 8 liter water zal het kokossubstraat het water opnemen en zal het gaan uitzetten. Hierdoor zal het volume enorm gaan toenemen en uiteindelijk zal er ca 20 liter kokossubstraat aanwezig zijn.

TIP: Gebruik warm water voor het toevoegen aan de kokospotgrond. Het kokos zal dan sneller het water op kunnen nemen. Het duuurt ca 10-15 minuten voordat de zak met kokosgrond volledigd verzadigd is.

Afmetingen:
Lengte: 55 cm
Breedte: 18 cm
Hoogte (na toevoeging water): 14 cm

Over ons

Agrifield is dé specialist op het gebied van (moes-)tuin en land.


In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (biologische) bemesting, kalk, vermiculiet, perliet en benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.

Beoordeling