Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen gaat u naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Assortiment / Bemesting / Kunstmest /

Bitterzout (Epsotop)

Epsotop Bitterzout 25KG
Bitterzout (Epsotop)

Bitterzout is bedoeld voor coniferen met bruinverkleurde naalden en twijgen die van buiten naar binnen gaan. Er is dan gebrek aan Magnesium. Bestel Bitterzout om het te verhelpen.

€ 25,00
€ 23,00
Prijs per 25 kg zak

 

Aantal: 
Bestellen

Bitterzout (Epsotop)

Bij andere houtachtige sierplanten en kamerplanten veroorzaakt magnesiumgebrek onregelmatig vergeelde bladeren (gele evenwijdige lijnen tussen de groenblijvende bladnerven) of gele bladranden. Epso top bitterzout is hiervoor een oplossing.

Epsotop Bitterzout is wateroplosbaar, en is een meststof op basis van mineralen en is daardoor goed uitgebalanceerd, absoluut constant van samenstelling. Ze hebben tal van voordelen. De toepassing ervan gebeurt door oplossing in water. Daardoor krijgen de planten gietwater en voeding in één 'teug', dus tijdsbesparend.  Doordat deze meststoffen door zowel de bladeren als de wortels worden opgenomen en meteen beschikbaar zijn voor de plant, is een snel resultaat gegarandeerd. 

Toepassing

Strooi tweemaal per jaar over een iets groter grondoppervlak dan de omvang van de boom of struik. Na het strooien lichtjes inwerken en daarna flink begieten. Kan ook gespoten worden. Spuit niet bij zonnig weer. Herhaal dit 3 à 4 maal gedurende een maand.

Ter voorkoming: gebruik 50g/m², ter genezing: los 150 à 200g op in 10 liter water.

Bitterzout is tegen bruinverkleuring van coniferen. Bitterzout zorgt voor mooie groene takken en verhoogt het weerstandsvermogen.
Speciaal te gebruiken tegen magnesiumgebrek bij coniferen en naaldbomen. Bitterzout wordt ook gebruikt bij rozen, tomatenplanten, pepers en paprika's om de planten het hele groeiseizoen in de magnesium te houden.

Over ons

Agrifield is dé specialist op het gebied van (moes-)tuin en land.


In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (biologische) bemesting, kalk, vermiculiet, perliet en benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.

Beoordeling