Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen gaat u naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Assortiment / Bemesting / Kunstmest /

Agapanthusmest 7-14-28

Agapanthusmest 7-14-28 kopen
Agapanthusmest 7-14-28
Agapanthus meststof wordt verkocht in 2,5 , 5, 10 en 25kg.
€ 12,25
Aantal: 
Bestellen
 

Agapanthusmeststof kopen bij Agrifield


Agapanthus meststof ( NPK 7-14-28 chloorarm) is een selectie van snelwerkende componenten. De Agapanthus heeft voeding nodig om bloemen te produceren. Deze meststof zit laag in de stikstof voor de groei van de bladeren. Het aanwezige fosfaat is voor de ontwikkeling van de bloei. Het aanwezige kalium zorgt voor de sterkte van de planten.

De agapanthusmeststof zorgt ervoor dat de planten zich goed kunnen ontwikkelen en zorgt voor een een ontwikkeling van de plant zodat deze gaat bloeien. Dankzij de coating van de meststof zal deze meststof tot 4 maanden voeding geven aan uw planten.

Agapanthus (Afrikaanse lelie) verzorgen en voeding

Agapanthus houd niet van "natte voeten". Met andere woorden, gebruik een luchtige potgrond en geef niet teveel water. Plaats de plant op een zonnige plaats - dat zal knopvorming stimuleren. Geef de 7-14-28 meststof in het voorjaar zodra u de winterbescherming verwijderd heeft. Eind augustus adviseren wij wederom een (kleinere) gift meststof - dit zal de knopvorming voor volgend jaar versterken.


 

Over ons

Agrifield is dé specialist op het gebied van (moes-)tuin en land.


In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (biologische) bemesting, kalk, vermiculiet, perliet en benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.

Beoordeling