Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen gaat u naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Assortiment / Bemesting / Biologisch /

Zeewierkalk korrel (DCM)

Zeewierkalk korrel (DCM)
Zeewierkalk korrel (DCM)
Zeewierkalk de beste kalk voor uw moestuin
€ 11,88
Prijs per 20kg zak
Aantal: 
Bestellen
 

Zeewierkalk kopen in korrelvorm


Door de zachte werking en uitstekende oplosbaarheid is DCM Fossiele zeewierkalk de beste kalk voor uw moestuin. Groenteplanten, tomaten, aardbeienplanten etc.… alle planten in de moestuin hebben stevige wortels met sterke celwanden nodig om alle voedingsstoffen optimaal op te nemen. Alleen zo groeien zij uit tot sappige vruchten en verse gewassen.

Eigenschappen:

Gekorrelde zeewierkalk van natuurlijke oorsprong, Voor het bekalken van moestuin, siertuin, boomgaard en vijver. Zeewierkalk verbeterd de opname van de aanwezige voedingsstoffen in de bodem en versterkt het actieve bodemleven. Daarnaast versterkt het de celwanden van planten en vruchten en zorgt voor een betere kwaliteit. DCM zeewierkalk heeft een zachte werking en uitstekende oplosbaarheid voor jaarrond gebruik, zonder verbrandingsgevaar. Wilt u liever de poedervorm kopen? Klik dan hier.

Samenstelling:

Gekorrelde kalkmestof - calciumcarbonaat (Neutraliserende waarde = 50)

Dosering: 0,8 - 1,2 kg/10 m2

Inhoud: zak 20 kg

Toepassingsperiode: januari - mei / september - december

Over ons

Agrifield is dé specialist op het gebied van (moes-)tuin en land.


In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (biologische) bemesting, kalk, vermiculiet, perliet en benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.

Beoordeling