Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen gaat u naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00

Retour / herroeping

Informatie rondom retour

 

Retourneren

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

 

Kosten retour sturen (Nederland)

 

De kosten voor het retourneren van 1 pallet is 75 euro. Het retour sturen van een pakket is afhankelijk van het gewicht en is oplopend. Het minimale bedrag is 6,75 euro tot een maximum van 55 euro. Voor waddeneilanden geldt een toeslag van 75 euro extra.

 

Kosten retour sturen (België)

 

De kosten voor het retourneren van 1 pallet is 97,50 euro. Het retour sturen van een pakket is afhankelijk van het gewicht en is oplopend. Het minimale bedrag is 11 euro tot een maximum van 75 euro.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@agrifield.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag (minus de kosten van het retourneren) binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Identiteit ondernemer

 

Agrifield B.V.

Drift 5

7731 TB OMMEN

info@agrifield.nl

085-1051400

KvK: 78240093

NL861314712B01

 

Over ons

Agrifield is dé specialist op het gebied van (moes-)tuin en land.


In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (biologische) bemesting, kalk, vermiculiet, perliet en benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.

Beoordeling