Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen gaat u naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Assortiment / Potgrond / tuinaarde / Tuinaarde /

Primaterra bemeste tuinaarde 40L (pallet met 60 zakken)

Primaterra bemeste tuinaarde 40L (pallet met 60 zakken)
Primaterra bemeste tuinaarde 40L (pallet met 60 zakken)
Primaterra bemeste tuinaarde is verpakt in zakken van 40L, Wij laden 60 zakken op 1 pallet, in totaal 2400 liter. De minimale afname is 1 pallet.

Standaard levertijd

3-4 werkdagen

€ 193,00
Prijs per pallet
Aantal: 
Bestellen
 

Primaterra® Bemeste tuinaarde (40L)


Tuinaarde van het merk Primaterra is een uitstekende bodemverbeteraar. Het bevat een zeer hoog gehalte organisch materiaal en is speciaal bedoeld voor de aanleg, structuurverbetering, onderhoud en ophoging (egalisering) van de tuin en borders.

Deze grond bevat veel organisch materiaal en wanneer het wordt gemengd met de bestaande (klei)grond dan wordt deze grond luchtiger en dus gemakkelijker te bewerken.

Door gebruik van Primaterra bemeste tuinaarde bevordert u het watervasthoudend vermogen van uw grond. Het activeert het bodemleven en hierdoor wordt de weerstand tegen ziekten en plagen verhoogd.

Tuinaarde kan niet gebruikt worden in bakken en potten. Hiervoor kunt het beste universele potgrond gebruiken. 
 

Tuinaarde gratis geleverd


Primaterra bemeste tuinaarde is verpakt in zakken van 40L. Op een pallet bevinden zich 60 zakken. Deze pallet bevat maar liefst 2400 liter tuinaarde (2,4 m³)!!

De minimale afname is 1 pallet en wordt GRATIS in Nederland bezorgd. Over de pallet tuinaarde is een regenbestendige hoes aangebracht.

Staffelkorting: Indien u meerdere pallets tuinaarde bestelt, ontvangt u extra staffelkorting. U profiteert dan extra!
 
 

Over ons

Agrifield is dé specialist op het gebied van (moes-)tuin en land.


In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (biologische) bemesting, kalk, vermiculiet, perliet en benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.

Beoordeling