Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen gaat u naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Assortiment / Potgrond / tuinaarde / Potgrond /

Potgrond Universeel 40L (pallet met 60 zakken)

Potgrond Universeel 40L (pallet met 60 zakken)
Potgrond Universeel 40L (pallet met 60 zakken)

Primaterra Universele potgrond. Verpakt in zakken van 40L (60 stuks). Minimale afname 1 pallet en de pallet wordt GRATIS bezorgd.

Standaard levertijd

3-4 werkdagen

€ 196,00
Prijs per pallet

 

Aantal: 
Bestellen

Potgrond kopen

Primaterra® potgrond is samengesteld uit natuurlijke grondstoffen. Er is een speciale potgrondmeststof (met sporenelementen) toegevoegd en ook is er kalk toegevoegd voor een pH van 5,8. Deze zuurtegraad is voor de meeste planten een prima zuurtegraad. De potgrondmix bevat voldoende voedingsstoffen voor de eerste 6 tot 8 weken. 

Met Primaterra potgrondmix kunt u kamerplanten verpotten en terras- en bloembakken vullen. Ook kunt u groenteplanten en perkplanten kweken in deze grond. Tenslotte kunt u deze aarde prima gebruiken voor het planten van bomen en struiken in uw tuin. 


Potgrond gratis geleverd in Nederland

Primaterra Universele potgrondmix wordt verpakt in zakken van 40L (60 stuks op een houten (euro)pallet). Minimale afname is 1 pallet en de pallet wordt GRATIS bezorgd in Nederland. In totaal krijgt u 2,4 m³ thuis geleverd.

Staffelkorting: Bij afname van meerdere pallets ontvangt u ook nog extra staffelkorting. Zo profiteert u extra van onze scherpe prijzen!
 

Aantal

Prijs per pallet (incl. btw)

1 of meer

€ 196,00

2 of meer

€ 196,00  € 194,00

3 of meer

€ 196,00  € 192,00

Over ons

Agrifield is dé specialist op het gebied van (moes-)tuin en land.


In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (biologische) bemesting, kalk, vermiculiet, perliet en benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.

Beoordeling