Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen gaat u naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Assortiment / Potgrond / tuinaarde / Potgrond /

Potgrond Universeel 40L (pallet met 30 zakken)

Potgrond Universeel 40L (pallet met 30 zakken)
Potgrond Universeel 40L (pallet met 30 zakken)

Primaterra Universele potgrond. Verpakt in zakken van 40L (30 stuks). Minimale afname 1 pallet en de pallet wordt GRATIS bezorgd.

Standaard levertijd

3-4 werkdagen

€ 134,00
Prijs per halve pallet

 

Aantal: 
Bestellen

Potgrond universeel (30 zakken)


Indien u geen hele pallet nodig heeft, is dit de beste oplossing! Wij produceren in de fabriek geen 60 zakken, maar 30 zakken op een pallet. Potgrond van het merk Primaterra® bestaat uit hoogwaardige grondstoffen. Deze potgrond kunt u prima gebruiken voor  kamer-, tuin-, terras, perk-, en groenteplanten. Er is een speciale meststof toegevoegd en ook kalk voor een pH van ca. 5,8 De potgrondmix bevat voldoende voedingsstoffen voor de eerste 6-8 weken. 

Met deze universele potgrond kunt u o.a. kamerplanten verpotten, terras- en bloembakken vullen, groenteplanten en perkplanten kweken en tenslotte het planten van bomen en struiken in uw tuin. Het is zeer geschikt om uw groenteplanten op te kweken in de moestuin.

Meststoffen bijladen
We kunnen op verzoek meststoffen (of andere producten) bijladen op deze pallet. Dit is een service waar we geen extra kosten voor berekenen. U profiteert dan van de gratis verzending van deze pallet inclusief eventueel extra meststoffen. Voer de code EXTRAM in bij uw bestelling en de verzendkosten voor de extra meststoffen komen te vervallen.
 

Let op: dit is een halve pallet!!

Gratis potgrond geleverd

Primaterra Universele potgrond wordt verpakt in zakken van 40L (30 stuks). Minimale afname is ½ pallet en de pallet potgrond wordt GRATIS bezorgd. Totaal : 1,2 m³ op een pallet. Over de pallet potgrond is een regenbestendige hoes aangebracht.
 

Over ons

Agrifield is dé specialist op het gebied van (moes-)tuin en land.


In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (biologische) bemesting, kalk, vermiculiet, perliet en benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.

Beoordeling