Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen gaat u naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Assortiment / Bemesting / Kunstmest /

Plantacote 1 kg

Plantacoate 1kg meststof
Plantacote 1 kg
Langzaamwerkende NPK meststof 18-7-12 (+2 Mg). Verpakking in een emmer (1kg). 6 maanden werking! Check de staffelprijzen voor nog meer korting.

Standaard levertijd

2 - 3 werkdagen

€ 12,38
Prijs per 1 kg emmer
Aantal: 
Bestellen
 

Plantacoate kopen

Kunsthars omhulde NPK-meststof 18-7-12+2 MgO+TE voegt een dimensie toe aan de traditionele wijze van bemesten. Plantacote heeft een lange werkingsduur, waardoor bijmesten niet nodig is. Plantacote is eenvoudig te gebruiken en ontziet bodem en milieu.

Plantacote bevat hoogwaardige voedingsstoffen. Elk voedingskorreltje is voorzien van een stevige, enigzins elastische coating. De meststofkorrel absorbeert water, waardoor de voedingsstoffen oplossen en de voeding langzaam en continu vrijkomt. De behoefte aan voedingsstoffen van planten is mede afhankelijk van de temperatuur. Als het voedingskorreltje leeg is, wordt de coating door de micro-organismen in de bodem afgebroken. 
Het Plantacote-systeem maakt bemesten eenvoudig. Door de uitgekiende samenstelling kan er geen verbranding ontstaan en treden er geen gebrekverschijnselen op. 

Plantacoate gebruiken / toepassing

Plantacote is geschikt voor alle balkon- en plantenbakken, bloemperken, rozen, sierheesters en coniferen. Eenmaal bemesten per zes maanden is voldoende. Bij de aanschaf van planten is de voedselvoorraad vaak gering, waardoor er elke week moet worden bijgemest. Met Plantacoate hoeft u maar 1 x in de 6 maanden te bemesten.


 

Over ons

Agrifield is dé specialist op het gebied van (moes-)tuin en land.


In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (biologische) bemesting, kalk, vermiculiet, perliet en benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.

Beoordeling