Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen gaat u naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Assortiment / Potgrond / tuinaarde / Vermiculiet & perliet /

Perliet 100L zak (0-6,5 mm / no. 3)

perlite kopen 100 liter
Perliet 100L zak (0-6,5 mm / no. 3)
Perliet zorgt voor een betere drainage in de potgrond en heeft een pH van ca. 6,5. Het heeft een zeer lage bulkdichtheid wat het ideaal maakt om het te mengen met potgrond.

Volumetoeslag

€ 1,85

€ 23,95
Prijs per 100L zak
Aantal: 
Bestellen
 

Perliet kopen (Agra perlite)

Perliet is een anorganisch gesteente dat onder hoge temperatuur is gevormd. Het bevat enorm veel lucht en verhoogd het luchtgehalte. Perliet wordt ook wel perlite genoemd.

Perliet zorgt voor een betere drainage in de potgrond en heeft een pH van ca. 6,5. Het heeft een zeer lage bulkdichtheid wat het ideaal maakt om het te mengen met potgrond voor dakterrassen.


Agra Perlite wordt gebruikt om te mengen met potgrond. De potgrond wordt er luchtiger van. Wij verkopen de Agra Perlite van het bedrijf PULL Rhenen - marktleider op het gebied van perliet voor de professionele tuinbouw. Deze perliet heeft korrelgrootte 3 (0-6,5 mm).

RHP & FIBL keurmerk

Het product Agra-Perlite is RHP/ECAS gecertificeerd en FIBL gecertificeerd voor bodemverbetering in de biologische teelt.


Perlite kopen

Een zak perliet bevat 100 liter en de minimale bestelhoeveelheid is 1 zak. We kunnen 2 zakken in 1 doos versturen zodat u slechts 1x verzendkosten betaald. U ontvangt een track en trace code zodat u uw bestelling kan volgen.

De afmeting van een zak perliet (100L) is ongeveer 120x45x40 cm en het gewicht is +/-  9 kg. U ontvangt een track en trace code zodat u uw bestelling kan volgen. Op dit product is een volumetoeslag van toepassing.

Over ons

Agrifield is dé specialist op het gebied van (moes-)tuin en land.


In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (biologische) bemesting, kalk, vermiculiet, perliet en benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.

Beoordeling