Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen gaat u naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Assortiment / Tuinartikelen /

Paddenstoelen

Minichamp is de grootste producent van thuiskweekpakketten zodat mensen zelf paddenstoelen kunnen kweken. Wij leveren de thuiskweekpakketten voor het kweken van je eigen champignons, shii-take en/of oesterzwammen. Nu altijd verse paddenstoelen in je gerechten.

Minichampproducten zijn kant en klare pakketten waarin de voedingsbodem is verpakt en waarbij een duidelijke en meertalige gebruiksaanwijzing is gevoegd. Hierdoor realiseer je een goede en gezonde opbrengst van champignons en paddenstoelen.


Weergave:
 

Een thuiskweekset om je eigen champignons te kweken is een leuk en origineel cadeau om te geven voor een verjaardag. En nog eens supergezond! Kweek samen champignons met je kinderen – educatief en lekker! Voor kinderen is het een uiterst leerzame manier om met de natuur in aanraking te komen. De thuiskweekpakketten zijn voorzien van een venster zodat de groei van champignons goed kan worden gevolgd.

Agrifield levert uitsluitend het topmerk van Minichamp. Minichamp staat voor kwaliteit en versheid. Met de kweeksets kun je meerdere keren oogsten en zo heb je altijd verse paddenstoelen in huis. En….het is niet moeilijk!


Over ons

Agrifield is dé specialist op het gebied van (moes-)tuin en land.


In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (biologische) bemesting, kalk, vermiculiet, perliet en benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.

Beoordeling