Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen gaat u naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Assortiment / Turfpotjes / Turftabletten (Jiffy7) /

Jiffy QSM kokospellet 30mm (set van 10 stuks)

Kokospellet voor zaaien
Jiffy QSM kokospellet 30mm (set van 10 stuks)
De originele Jiffy QSM (30 mm). Extra voordeel bij grotere afnames. De QSM kokostablet wordt verkocht per set van 10 stuks.
€ 2,48
Prijs per totaal
Aantal: 
Bestellen
 

Jiffy tabletten van 100% RHP kokos

De QSM van Jiffy is het ideale product om te zaaien. De QSM (Quick Soil Mix) is gemaakt van 100% RHP kokos. Deze pellet heeft geen netje en is turfvrij! De kokos wordt gedroogd en wordt geperst in een schijfje. Hierdoor zijn de logistieke kosten relatief laag en nemen de schijfjes weinig ruimte in beslag in uw huis/kas.

Kokos (RHP) en turfvrij

De QSM tabletten worden gemaakt in Sri Lanka. Hier heeft Jiffy haar eigen kokosfabrieken en de producten zijn RHP gecertificeerd. De RHP certificering betekent dat het veilig is en gekeurd door onafhankelijke instanties. Veel QSM tabletten worden gebruikt in de voedselindustie. Met de trend dat veel producten turfvrij dienen te worden, is de QSM een prima alternatief. Het bevat 100% kokos en is geheel veenvrij.


 

Over ons

Agrifield is dé specialist op het gebied van (moes-)tuin en land.


In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (biologische) bemesting, kalk, vermiculiet, perliet en benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.

Beoordeling