Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen gaat u naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Assortiment / Turfpotjes / Turftabletten (Jiffy7) /

Jiffy 36mm turftablet (Jiffy7) (set van 10 stuks)

Turfpellet-Jiffy-zaaien Zwelplug Jiffy7 36mm
Turfpellet-Jiffy-zaaien Zwelplug Jiffy7 36mm
Jiffy 36mm turftablet (Jiffy7) (set van 10 stuks)
De originele Jiffy7 in 36 mm formaat. Extra voordeel bij grotere afnames. De jiffy 36mm turftablet wordt verkocht per set van 10 stuks.
€ 1,98
Prijs per totaal
Aantal: 
Bestellen
 

Turftablet Jiffy 36 mm

Turftabletten of ook wel zwelpluggen genoemd van Jiffy zijn het ideale product om te zaaien. Dit formaat turftablet kan ook gebruikt worden in de kweekas. De Jiffy7 is een product wat zich bewezen heeft in de professionele tuinbouw. Hobbykwekers kunnen nu ook gebruik maken van deze know-how. Het kiemen in de Jiffy7 zal gelijkmatiger zijn en bij het uitplanten heeft de zaailing geen wortelschade. Hierdoor zal er een snellere doorgroei plaatsvinden en planten die een sterk wortelgestel kan ontwikkelen. De wortels groeien zeer eenvoudig door het netje heen.

Biologisch afbreekbaar

De Jiffy 7 turftabletten zijn biologisch afbreekbaar. Het netje is gemaakt van PLA, dus geheel biologisch afbreekbaar. Het enig wat u moet doen is water toevoegen aan het turftabletje en deze zal gaan zwellen. Vandaar ook wel de naam 'zwelplug'. 


 

Over ons

Agrifield is dé specialist op het gebied van (moes-)tuin en land.


In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (biologische) bemesting, kalk, vermiculiet, perliet en benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.

Beoordeling