Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen gaat u naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Assortiment / Potgrond / tuinaarde / Florentus /

Beuken- en hagenpotgrond 70L (pallet met 36 zakken)

Beuken- en hagenpotgrond 70L (pallet met 36 zakken)
Beuken- en hagenpotgrond 70L (pallet met 36 zakken)

Speciaal voor het (her)planten van beukenhagen en hagen hebben we een professionele potgrond in ons assortiment wat het doorwortelen van de beukenhaag optimaliseert.

Standaard levertijd

3-4 werkdagen

€ 286,00
Prijs per pallet

 

Aantal: 
Bestellen

Beukengrond / hagenpotgrond


Speciaal voor het (her)planten van beukenhagen en hagen hebben we een professionele potgrond in ons assortiment wat het (door)wortelen van de beukenhaag optimaliseert. Het "aanslaan" van de jonge beuken is soms een moeizaam proces. Met onze speciale beukengrond kunt u veel uitval voorkomen!

Met onze speciale organische voeding wordt in een periode van ca. 90 dagen een geleidelijke afgifte van voedingsstoffen afgegeven. Naast deze organische voeding bevat het een plantenversterker wat zorgt voor een goede ontwikkeling van de wortels. Zeker in de beginfase is dit van essentieel belang!

De plantversterker is een van nature voorkomende bodemschimmel die samenwerkt met de wortels van de beuk. De schimmels werken in symbiose met de planten. Door het gebruik van dit product ontstaat er een soort dradennetwerk van schimmels rond de wortel. De schimmel bevordert zo de mineralen en de wateropname voor de plant.

Beukenpotgrond wordt geleverd in een neutrale witte zak van 70L en 36 zakken per pallet. Minimale afname is 1 pallet.

Prijs is INCLUSIEF transport!

Indien u naast beuken of hagen andere planten wil verplanten dan is onze Topstart aanplantaarde ook een goede keus. Deze is ook geschikt voor uw vaste planten (o.a. rozen).

Aantal

Prijs per pallet (incl. btw)

1 of meer

€ 286,00

2 of meer

€ 286,00  € 284,00

3 of meer

€ 286,00  € 282,00

Over ons

Agrifield is dé specialist op het gebied van (moes-)tuin en land.

In onze webshop vindt u onder andere een uitgebreid assortiment aan bemesting, benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.

Beoordeling

Op dit moment (30-7-2020) wordt er aan de website gewerkt. U kunt wel bestellingen plaatsen maar het kan zijn dat het gehele assortiment nog niet geheel zichtbaar is.
Kunt u een product niet vinden en wilt u deze bestellen? Stuur svp een email en we nemen contact met u op.

Onze excuses voor het ongemak!

Agrifield BV