Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen gaat u naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00

Betalen & levering

Veilig betalen

De betalingen bij Agrifield zijn gratis mogelijk via iDeal. Via dit bekende betaalmiddel bent u verzekerd van een veilige manier van betalen. De webwinkel is uiteraard beveiligd met een SSL- certificaat (slotje).
 
Consumenten in België kunnen gratis door middel van BanContact, KBC en Belfius eenvoudig en veilig betalen. Ook kunt u gebruik maken van overboeking - ook gratis!

Het is mogelijk om te betalen via VISA/creditcard. Wij rekenen hiervoor 3% van de factuurwaarde in verband met de hoge transactiekosten. Ook is het mogelijk om te betalen met PayPal. Hiervoor berekenen wij 3,5% van de factuurwaarde in verband met de hoge transactiekosten. Wij bieden ook Apple Pay aan.
 


Wijze van bezorgen

De pallets worden bezorgd met vrachtwagens (bakwagens) en deze zijn uitgerust met een klep en (elektrische) pompwagen om eenvoudig pallets te lossen. De vervoerder beschikt niet over een kooiaap.

Pallet potgrond leverenPallets worden in Nederland¹ gratis bezorgd en worden afgeleverd in ca 6 werkdagen. Voor België is er een toeslag van 38 euro per pallet (met staffelkorting). Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie van de vervoerder.U kunt tijdens de bestelling uw voorkeursdag aangeven.

Indien u niet thuis bent, zal de chauffeur de pallet plaatsen waar hij denkt dat dit het beste kan (verhard terrein).

De chauffeur levert de pallet(s) met een pompwagen en kan hiermee niet over grind rijden. Het mooiste is als u thuis kunt zijn bij de levering, dan overlegt u met de chauffeur waar de pallet(s) geplaatst (kan) kunnen worden.

In principe wordt de pallet tot de stoep geleverd. Mocht de wens bestaan om de pallet(s) in de garage, onder de carport, achtertuin of ergens anders dan de stoep neer te zetten, dan kan dit ter plekke besproken worden met de chauffeur. Echter, de chauffeur bepaalt of dit mogelijk is. Het plaatsen van de pallet(s) op uw privéterrein (bijvoorbeeld uw oprit) is voor uw eigen risico!

Pakketten
Voor het versturen van pakketten wordt gebruik gemaakt van POSTNL. U ontvangt hiervan een track en trace code. De verzendkosten van de pakketten (losse zakken) worden berekend op basis van gewicht.

Afhalen
Wij bieden ook de mogelijkheid om enkele zakken potgrond, meststof, perliet of vermiculiet bij ons op te halen. Tijdens het bestelproces kunt u kiezen voor afhalen. Of stuur ons een email met uw bestelling en wanneer u het wilt komen ophalen, dan leggen wij het alvast klaar voor u.

Wanneer wordt de pallet geleverd?
 

Na uw bestelling ontvangt u een email op welke werkdag (datum) uw bestelling (pallet(s)) wordt geleverd. De bestelling wordt op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur bij u thuis afgeleverd. Op de leverdatum (in de ochtend) ontvangt u een tijdsindicatie.Mijn vraag staat er niet tussen. Wat nu?

Heeft u nog een andere vraag? Dan kunt u contact met ons opnemen. We zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.
 
(1) Exclusief de Waddeneilanden. Levering voor de Waddeneilanden wordt belast met een toeslag van 76 euro.

Over ons

Agrifield is dé specialist op het gebied van (moes-)tuin en land.


In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (biologische) bemesting, kalk, vermiculiet, perliet en benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.

Beoordeling