Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen gaat u naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Assortiment / Potgrond / tuinaarde / Tuinaarde /

Bemeste tuinaarde 30L (pallet)

Bemeste tuinaarde 30L (pallet)
Bemeste tuinaarde 30L (pallet)

Tuinaarde kopen?   Goedkope tuinaarde verpakt in zakken van 30L Als u goedkope bemeste tuinaarde in zakken zoekt is dit de beste keuze! Onze tuinaarde is prima voor aanleg en onderhoud van uw tui...

€ 184,00
Prijs per pallet

 

Aantal: 
Bestellen

Tuinaarde kopen?

 

Goedkope tuinaarde verpakt in zakken van 30L


Als u goedkope bemeste tuinaarde in zakken zoekt is dit de beste keuze! Onze tuinaarde is prima voor aanleg en onderhoud van uw tuin. Ook kunt u de bemeste tuinaarde gebruiken voor het ophogen van uw tuin en borders. 

Wij adviseren voor het oppotten van planten onze potgrond. Bemeste tuinaarde kunt u niet gebruiken om uw planten rechtstreeks in te planten. De meststoffen komen hiervoor te snel beschikbaar voor de planten wat wortelverbranding kan veroorzaken. Wel kunt u de bemeste tuinaarde mengen met de lokale grond en/of potgrond. 

Tip: meng 3 zakken potgrond en 1 zak bemeste tuinaarde voor een mooi mengsel voor uw planten. 

Onze tuinaarde wordt verpakt in zakjes van 30 liter dus eenvoudig te verplaatsen. We stapelen de zakjes tuinaarde netjes op een palllet. Op 1 pallet bevinden zich 90 zakken.

In totaal ontvangt u 90 zakken x 30 liter = 2700 liter oftwel 2,7 m³.

Over ons

Agrifield is dé specialist op het gebied van (moes-)tuin en land.


In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (biologische) bemesting, kalk, vermiculiet, perliet en benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.

Beoordeling