Tekst aanpassen? Bij de thema instellingen gaat u naar: "Algemeen en kleuren" > "Slogan"
0
Winkelwagen
€ 0,00
Assortiment / Bemesting / Kunstmest /

Aardbeienmest 7-14-28

Aardbeienmeststof
Aardbeienmest 7-14-28
Aardbeienmeststof wordt verkocht in 2,5 , 5 en 10kg. Bij een bestelling van 25kg wordt de meststof in een zak opgestuurd in een stevige doos.
€ 12,25
Aantal: 
Bestellen
 

Aardbeienmeststof kopen bij Agrifield

Aardbeienmeststof ( NPK 7-14-28 chla) is een selectie van snelwerkende componenten. Deze aardbeienmeststof bevat stikstof voor de snelle groei van de aardbeiplant. Het aanwezige fosfaat is voor de ontwikkeling van de bloei. Het aanwezige kalium zorgt voor de sterkte van de planten en geeft de vruchten smaak en zorgt voor langere houdbaarheid.

Stikstof totaal: N 7%, waarvan nitraatstikstof NO3-N 2% en Ammoniumstikstof NH4-N 5%  

7-14-28 meststof 

De aardbeienmeststof zorgt ervoor dat de planten zich goed kunnen ontwikkelen en geeft heerlijke en smaakvolle aardbeien. Dankzij de coating van de meststof zal deze aardbeienmeststof tot 4 maanden voeding geven aan uw planten.

De meststof kan gebruikt worden voor al uw (zacht-) fruitgewassen. Wij verkopen al jaren deze meststof met veel succes aan moestuinliefhebbers!
 

Over ons

Agrifield is dé specialist op het gebied van (moes-)tuin en land.


In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan (biologische) bemesting, kalk, vermiculiet, perliet en benodigdheden voor de hovenier, kweker, boomteler, fruitteelt, moestuin en tuinliefhebbers.

Beoordeling